Smelly Cat

Haku vagyok, hódoljatok!

Facebook

 

Képek

Vajon a macskád meg akar ölni?

Is your cat plotting to kill you?

Macskabarát autókereskedés

2010.12.15. 08:50 | NyElvíra | Szólj hozzá!

Sok CSR-akcióról hallottam, olvastam már, de az alábbi kezdeményezésen, melyet egy másik cicás blogon találtam, megakadt a szemem. Az egyik autókereskedés és -szerviz ugyanis úgy döntött, pályázatot ír ki a macskákat befogadó, megmentő, gondozó alapítványok, közösségek számára, hogy ezzel is segítse a munkájukat.

Az öteletgazda Máté Gergő volt, aki családjával együtt elkötelezett állatvédő; több alkalommal támogatottak már menhelyeket, állatvédelemmel kapcsolatos kezdeményezéseket, és emellett egy sikeres autókereskedést üzemeltetnek.

A pályázat során olyan szervezeteket (civil szervezetek, baráti körök, alapítványok, stb.) keresnek, akik a kóbor, beteg cicák befogadását, gondozását, szebb élethez segítését tűzték ki célul maguk elé. A kiírásra kizárólag olyanok jelentkezését várják, akik csak macskákkal foglalkoznak - a kutyabarátok most ne húzzák össze a szemöldöküket, sok esetben a macskákat hagyják ki a jóból.
A jelentkezés egyetlen további feltétele még, hogy a pályázók a korábbi tevékenységüket visszamenőleg is hitelesen tudják dokumentálni.

A sikeres pályázók 50 ezer forint értben kapnak hozzájárulást az állatok ellátáshoz (élelem, gyógyszer, alom, stb.), illetve százezer forint értékben szállítási, logisztikai és szervizmunkákat kapnak, amellyel szintén a macskamentő/ -ellátó tevékenységüket segítik majd.

A pályázatra 2011 január 15-ig lehet jelentkezni a macskapcsolat@index.hu email címen. A pályázati anyagban szerepelnie kell a működés pontos címének, a szervezet működésének részletes leírásának (ha megoldható képekkel illusztrálva), valamint a közösség elérhetőségének is.

A pályázatokat január végéig bírálják el, a nyertest pedig február elsején hirdetik ki a Macskapcsolat oldalán. Természetesen mi is figyelni fogjuk a híreket, és beszámolunk az eredményről.

Ha az akció sikeresnek bizonyul, az autókereskedő cég rendszeressé szeretné tenni a pályázatot, hogy minél több szervezet munkáját segíthessék.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk, reméljük, nagyon jó helyre kerül majd a segítség.

Címkék: pályázat macska csr

A bejegyzés trackback címe:

https://smellycat.blog.hu/api/trackback/id/tr172517563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása