Smelly Cat

Haku vagyok, hódoljatok!

Facebook

 

Képek

Vajon a macskád meg akar ölni?

Is your cat plotting to kill you?

Bővült a család '07

2011.01.01. 20:19 | NyElvíra | Szólj hozzá!

Nehéz dolog két macskát összebarátkoztatni, de nem lehetetlen. Aki már próbálta, tudja, hogy milyen mérföldköveken kell átküzdenie magát az embernek, és a macskáknak.

Nálunk Zorró érkezése okozott kisebb feszültséget Marcival addig idillikus kapcsolatunkban. Anya hozta haza Zorrókát a szomszédból még 2007-ben, ha jól emlékszem májusban. Ha megnézitek ezt a képet, azt hiszem nem kell részletezni, miért döntöttünk úgy, hogy bővüljön a család:)

Dorka86: picizorro

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Apa is egyből megkedvelte az akkor még ártatlan Zorrót, szóval nem volt kérdéses, hogy maradhat-e. Azonban Marcika nem örült az új jövevénynek, nagyon féltékeny volt. Három napig nem "állt szóba velünk". A harmadik nap végén már kegyes volt, és megengedte, hogy megsimogassuk, de egy hétig nem dorombolt..

Zorróka érezte, hogy már csak Marci szívét kell meglágyítania, ezért mindenhová követte, próbált odabújni hozzá, vele aludni. Ezt kezdetben Marci következetesen elutasította, de a több hétig tartó kemény munka meglágyította a kemény kandúrszívet.

Hogy három évvel később milyen a kapcsolatuk? Megtudhatjátok, ha megnézitek ezt a videót: 

Aki pedig a végén beköszön, nem más, mint Omi, Zorró elsőszülött kiscicája:)

Címkék: cica macska cat cute

A bejegyzés trackback címe:

https://smellycat.blog.hu/api/trackback/id/tr572552913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása